Solkysten
AAEstates
Bolig-udland
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
SOLKYSTEN - August 2015
Abraham Garrote (t.v.) og Marta Galdiano (bagerst t.h.) sammen med den inviterede presse.
Abraham Garrote (t.v.) og Marta Galdiano (bagerst t.h.) sammen med den inviterede presse.
NY KULINARISK OPLEVELSE
Restaurant La Solana er Fuengirolas nyeste bud på det moderne køkken baseret på årstidens råvarer.

Det er stedets ejer, kokken Abraham Garrote, der står bag de kreative retter.
Inspireret af Extremadura og Atlanterhavet er det især fiskeretter, som præger menukortet - og det kan være noget så usædvanligt som pighaj, der kommer ind som dagens specialitet.

Abraham kan lide at beskæftige sig med alle typer af produkter, forudsat de er af høj kvalitet og definerer hans stil, og han synes, det er spændende og udfordrende at eksperimentere med gode råvarer.

Den kendte, kolde ajoblanco-suppe laver han f.eks. på pistacienødder i stedet for mandler, og en god sauce er en anden af Abrahams specialer.

Lokalet har Abraham og hans kone, Marta Galdiano, selv indrettet til mindste detalje og der er tænkte kreativt. Bl.a. kan man bag baren se hvordan vinfade fra familiens bodega i Navarra er skåret ud til dekorative hylder. Marta tager selv imod gæsterne med et smil, og fra restaurationslokalet er der fritudsyn til det åbne køkken, som er flot integreret i de lyse lokaler.

I det hele taget er Rest. La Solana en autentisk gastronomisk oplevelse, som viser at Fuengirola følger godt med, når det handler om finere gastronomi til mere overkommelige priser.

i Av. Ramón y Cajal 22, Fuengirola

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal