Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Læs Solkysten
Bolig-udland
SOLKYSTEN - Golfbane anmeldelser
Montecastillo Golf Resort
Nær sherrybyen Jérez de la Frontera ligger Montecastillo Golf, en smuk bane som bare skal prøves.
Den blev indviet i 1993 og er den eneste, som Jack Nicklaus har designet i Andalusien. I årene 1997-2001 var den vært for Europa Touren Volvo Masters.
Banen på 6500 meter er den bedste i Cádiz-provinsen. Den er udfordrende med mange sandbunkers, ligesom vand og floder griber ind i spillet på mange huller. Greens er store og meget kuperede. Vi gik banen uden problemer, men der er dog et godt stykke mellem nogle af hullerne.
Blæsten overraskede os, og da flere teesteder ligger øverst på en bakke, havde vi store problemer med at vælge det rigtige jern. I øvrigt spillede vi i 30 graders varme og syntes ikke, det var for varmt.

Bolden i bassinet
Montecastillos signaturhul er nr. 18. Det er virkelig smukt. Du står på toppen af et bjerg med udsigt til den smukke borg, hotellet og en masse vand. I baggrunden ligger en svær green. Det blæste så meget, at vi dårligt kunne drive, og det var en udfordring blot at nå fairway.
I 1994 under Tour España Master drivede Sandy Lyle herfra direkte ned i hotellets pool. På vejen til hotellet aftalte Sandy Lyle med sin caddie, at denne skulle dykke efter bolden, men da de nåede frem til poolen, måtte planen opgives. Der lå tre bolde nede i bassinet, og de vidste ikke hvilken der var deres. Sandy Lyle vandt ikke turneringen, og han glemmer aldrig signaturhullet på Montecastillo.
Banens design er fantastisk, men mht. vedligeholdelsen mangler den sidste finish i bunkers og semirouf, ellers havde den fået topkarakter. Nu må den nøjes med fire golfbolde.
I forbindelse med hotellet er der drivingrange med de dygtigste pro’er ansat.

Rimelige priser
Priserne på Montecastillo svinger meget fra måned til måned, så kig på hjemmesiden www.montecastillo.com. Generelt får man meget for pengene.
Det gamle hotel har 220 værelser, alle med udsigt til golfbanen og dekorerede i andalusisk stil. Den eksklusive restaurant ”El Lagar” har også rimelige priser, og på hotellet findes indendørs pool, jacuzzi, sauna og fitnesscenter.
Ønsker man at udfolde sig udendørs, er der udover to svømmebassiner også to fodboldbaner, fire baner til paddel og tennis og en joggingbane.
Salgsdirektør Carmen García planlægger fra september et specialtilbud der omfatter overnatning inclusive fri golf.

Relaterede artikler
Afstemning
****
3 stemmer afgivet
Montecastillo Golf Resort
Crta. Arcos, km.6
(lige ved racerbanen)
11406 Jerez de la Frontera
Tel: +34 956 151 213
Fax: +34 956 151 209
montecastillo@barcelo.com
Navarrete

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal