Solkysten
Læs Solkysten
BoConcept Mijas
Bolig-udland
AAEstates
SOLKYSTEN - November 2012
Er du til sushi eller højreb?
Restaurant Lucia får travlt i november, men efter mere end 20 års erfaring i restaurationsbranchen generer det ikke Lena og Anders Gran.
I denne måneder byder de på flere gastronomiske arrangementer, som med sikkerhed bliver en succes.
Fredag den 9. november kommer Nikki Beach Marbella’s berømte sushi-chef forbi Lucia og laver den lækreste sushi-buffet. Uanset om du i forvejen er vild med denne japanske køkkenkunst eller skal prøve den for første gang, er det værd at møde op og smage f.eks shrimp tempura, sashimi, maki-ruller, surimi-ruller o.m.m.
Derudover er det som bekendt Mortensaften den 10. november med dansk andesteg og den 14. er der en norsk specialitet på menuen - nemlig Lutefisk.
Til dem der er rigtig sultne, er det måske en ide at komme til Hovmesterens gammeldags højreb den 16. eller 23. hvor man kan spise alt det man nu kan, til en meget overkommelig pris. Når man har nydt forretten, som består af lakseroulade, skæres højrebet ud ved bordet og serveres med diverse garniture og salatbuffet.
Anders og Lena tilbyder fra begyndelsen af december deres lune juletallerken med frikadeller, medister, ribbensteg og tilbehør. Der er også kommet gang i reservationer til julefrokosterne, så hvis du overvejer hvor firmaets julefrokost skal holdes i år, er det værd at kontakte Restaurant Lucia.
i 952 58 27 38

Bestil Håndbog

Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal