Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Bolig-udland
Læs Solkysten
SOLKYSTEN - Marts 2013
I BEDSTE WESTERNSTIL
Lørdag den 16. marts kan du godt kridte cowboystøvlerne og tage til åbningsreception i den første danske countrybar på kysten. Ernst Bülow og Mette Jantzen slår saloondørene op på Avda. Las Palmeras i Benalmádena og inviterer til llevende country musik, tapas og øl til deres åbningsreception.
“Jeg har aldrig hørt om nogle dansk countrybar på Costa del Sol”, fortæller Ernst Bülow, som flyttede til Spanien sidste år. “Faktisk kender jeg slet ikke noget i den stil hernede. Derfor faldt valget på det koncept, da vi besluttede at åbne en bar. Samtidig synes vi Benalmádena var en oplagt by, da der bor mange danskere, men der er ikke et rigtig samlingspunkt for dem. Det vil vi gerne være.”
Country Saloon har levende musik mindst en gang om ugen, og hvem ved om der ikke også kommer line-dance en dag.
Ernst som du måske kender som indehaver af Lauge Jensen motorcykelforretning i Benalmádena, har tidligere drevet diskotek i Danmark, så han er ikke ny i faget.
Country Saloon har to dejlige terrasser og et lille køkken, hvorfra der blandt andet serveres månedens ret, som i marts er chili con carne. En andet indslag er at Country Saloon giver en gratis tapas til de første tre øl, du køber, så man lige kan få stillet sulten.
“Det gør de mange steder i Spanien”, fortæller Mette, “og vi synes egentlig, det er meget hyggeligt lige at få en bid brød til.”
“Er man ikke til tapas, kan man altid købe en dansk hotdog,” siger Ernst og smiler.
Åbningsreceptionen er den 16. marts kl. 14 - 16  på Avda. de Las Palmeras.
i 694 400 170
Afstemning
****
0 stemmer afgivet

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal