Sixt Cars
Solkysten
Valderrama Masters
Bolig-udland
Læs Solkysten
AAEstates
BoConcept Mijas
Dansk kandidat for spansk miljøparti
Pia Bruun og Juan Porras underskriver samarbejdsaftalen.
Pia Bruun og Juan Porras underskriver samarbejdsaftalen.
Miljøpartiet Los Verdes de Andalucía stiller op til kommunalvalget den 22. maj med en dansker blandt sine udenlandske kandidater.
Pia Bruun (kendt fra Radio Solymar) er partiets spidskandidat i Mijas. Her har Los Verdes indgået et valgsamarbejde med borgerlisten Alternativa Mijeña, der blev det tredjestørste parti ved sidste valg.
Partikoalitionens spidskandidat (og dermed borgmesterkandidat) bliver med stor sandsynlighed Juan Porras fra Alternativa Mijeña, mens Pia Bruun bliver nummer to. De håber tilsammen at få så mange stemmer, at de kan bryde to-partistyret, der hidtil har præget Mijas. Begge partier går ind for øget naturbeskyttelse, herunder at Sierra Mijas får status som parque natural eller naturpark. Koalitionen kæmper også for tilskud til vedvarende energi og grønne arbejdspladser, den ønsker et opgør med det ulovlige byggeri i landområderne, og en koordinering af det fremtidige nybyggeri og befolkningstilvæksten. En anden ting på ønskesedlen er en større erhvervsmæssig spredning inden for kommunen.
I øvrigt skal Mijas under alle omstændigheder have ny borgmester efter den 22. maj. Antonio Sánchez Pacheco (PSOE) har meddelt, at han ikke genopstiller pga. hjerteproblemer. Socialistpartiets ny spidskandidat er Fuensanta Lima.
03.03.2011

L¾s Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal