Sixt Cars
Solkysten
BoConcept Mijas
AAEstates
Copenhagen Car Rental
Læs Solkysten
Bolig-udland
En ronkedors bekendelser
Den 78-årige Sven Refslund Poulsen har været læge i mere end et halvt århundrede. Han har boet og arbejdet i blandt andet Grønland, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika og Asien inden han kom til Costa del Sol med egen lægepraksis som kirurg og almenmediciner. Alle disse oplevelser fortæller han om i erindringsbogen ”En ronkedors bekendelser”, som udkom den 10. november.
"Jeg syede som en vild, patienten hikkede, og tarmene lå atter ude i fri luft. Bedøvelsen var ved at aftage, og jeg begyndte at svede," lyder et dramatisk afsnit i femte kapitel.
Bogen tager sit udgangspunkt i lægegerningens talrige problemstillinger, og i hvert kapitel følger man lægens tilbageblik med op- og nedture. Men bogen er ikke blot Poulsens refleksioner over sit liv og virke, den er også en beskrivelse af de situationer, der kan opstå, når man må arbejde under yderst primitive omstændigheder med meget kort tid til overvejelse. Andre kapitler omhandler mere alment menneskelige relationer, men alle har det tilfælles, at de har givet forfatteren stof til eftertanke og endog holdningsændringer, som var helt uforudsete.
De dramatiske oplevelser beskrives med den totale ærligheds udfordringer. Bogen er ladet med en god portion selverkendelse, sarkasme og humor. Den er velegnet til medicinstuderende og unge læger, som vil vide mere om en utraditionel del af lægegerningen, hvor sikkerhed og tryghed er udfordret, men den henvender sig i øvrigt til alle, der ønsker at læse en interessant fortælling om et ualmindeligt liv.
08.12.2017

Læs Solkysten
Annoncer her!
Navarrete
Solkysten club

Bestil Håndbog
Lejligheder og villaer i Spanien til salg og leje
Kontakt Solkysten
Legal